***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Втора седмица измислени скандали с „Аз съм българче“. ⅓ от страната ще е в грипна епидемия до края на седмицата


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 23 януари   

 

След като се успокоиха, че няма да им го „ не разрешават “, в този момент се почна другата „ гореща тематика “, от която псевдо „ публицисти “ и „ политици “ се пробват да изкарат дял – на гърба на лековерните русофили, обичащи русия повече от всичко и мразещи Украйна повече от всичко. 

***

***

Вероятно до края на деня ще бъде оповестена грипна зараза в Плевен, Бургас и Варна. Това съобщи основният държавен здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев в ефира на Нова телевизия. 

По думите му % на отсъствия е по-голям.

" До края на седмицата чакам 1/3 от България да е в грипна зараза. Много покрай зараза са Пазарджик, Перник, Ямбол и София - област. Малко учудващо, че в огромния град - София (град) има занемаряване. Всички, които работят виждат, че има отсъствия, равнището на заболеваемост се покачва ", означи доцент Кунчев.

***

Бившият народен представител от " Продължаваме промяната " Велико Минков призна, че е татко на дребното дете на Габриела Славова и планове погубен и запален Пейо Пеев.

***

***

По лична самодейност Габриела Славова-Пеева е търсила контакт с Министерството на спорта предвид на биографията и опита си, извършен е диалог, само че не е назначавана и не са обсъждани дейности за назначението и в ММС, дадоха отговор от спортното министерство.

***

Днес разбрах, че моят най-хубав другар, от студентските години, Пейо, е бил погубен! В потрес съм! Обезверена и апелирам за съпричастност.

Убит е от тъща си – изтъкнат посланик (Красимира Трифонова) и брачната половинка му Габриела Славова- претендент в листата на Политическа партия, в Бургас.

***

„ Преди раждането на 6-годишното дете, което е на Пейо, се е случило нещо сходно. Тя прекратила всякаква връзка с него, скрито ражда някъде и се пробва да не го впише в акта за раждане ”, акцентира Минков.

В студиото на „ Здравей, България ” Минков призна, че е получавал „ смразяващи известия ” от Габриела.

***

28-годишен българин се вряза съзнателно с лекия си автомобил " Волво " в бензиностанция на словашката автомагистрала Д1 край град Търнава, причинявайки вреди за към 200 000 евро, оповестиха от националната полиция на Словакия.

Те разпространиха и видео от злополуката, която е станала при започване на януари т.г.

Мъжът е управлявал лек автомобил " Волво " с немски регистрационни номера.

***

Бизнесменът Васил Божков пътува към следствието. Затова заяви самият той в обществените мрежи.

" Пътувам към следствието, след това ще разберете за какво, бъдете здрави ", съобщи във видео Божков до момента в който го возят в автомобил.

Бизнесменът Васил Божков би трябвало да се яви през днешния ден като обвинен в Националната следствена работа, с цел да получи материалите по следствието за нанесени над 500 млн. лева вреди от неплащането на такси от хазартна активност.

***

Русия нанесе ракетен удар по Киев и втория по величина украински град Харков, като минимум двама души са били убити, оповестиха украински представители, представени от Ройтерс и Укринформ.

" Експлозии в града! Подробности - по-късно. Не напускайте убежищата! ", написа кметът на Киев Виталий Кличко в Телеграм. Той добави, че 7 души са били ранени и няколко жилища са били запалени.

***

Президентът на Украйна Володимир Зеленски разгласи, че неговата страна ще получи нови доставки на оръжие от Полша, за укрепване на защитата против пълномащабната съветска инвазия, съобщи ДПА.

" Ще има нов оръжеен пакет доставки от Полша ", съобщи президентът по време на обичайното си видеообръщение към нацията нощес. На срещата му с Туск през вчерашния ден в Киев двамата разискаха и бъдещо взаимно произвеждане на оръжия  и муниции. Третата тематика от диалозите, упомената от Зеленски, беше образованието на украински бойци в полската оръжейна система.

***

 

Последвайте канала на

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР